Minecraft Server

Minecraft Server 1.8.3

Maak een server aan voor Minecraft

Met het gratis Minecraft Server zet je een server op voor het spelen van Minecraft in de multiplayer modus. Dit populaire spel is leuker met vrienden, omdat je dan sneller prachtige bouwwerken maakt. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Minecraft met je vrienden

TEGEN

  • Lastige configuratie
Meer

Uitmuntend
8

Met het gratis Minecraft Server zet je een server op voor het spelen van Minecraft in de multiplayer modus. Dit populaire spel is leuker met vrienden, omdat je dan sneller prachtige bouwwerken maakt.

Net als bij het spel zelf, heeft Minecraft Server geen meegeleverde instructies. Een uitgebreide tutorial vind je hier. We leggen je in deze recensie kort uit hoe je te werk gaat om een server aan te maken.

1. Download Minecraft Server. 2. Installeer het programma door op het .jar bestand te dubbelklikken. 3. Controleer je Firewall instellingen en zorg dat Minecraft Server tot de toegelaten programma's hoort. 4. Onthoud je externe IP-adres. Als je niet weet wat je adres is, dan vind je deze hier. 5. Start Minecraft en verbind met je server. Geef je vrienden jouw IP-adres en zij voegen zich dan eenvoudig toe.

Minecraft Server is een uitstekend programma om met je vrienden online Minecraft te spelen. Je moet er echter wel wat tijd in steken om de verbinding tot stand te brengen. Nodig ook niet al teveel maten uit, want dan ervaar je waarschijnlijk veel vertraging.

Minecraft Server

Download

Minecraft Server 1.8.3